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Base documentaire


  1. Estudio comparativo de la calidad bacteriologica de horchatas en industrias de transformacion y puntos de venta en las áreas de salud de Alcoi y Xátiva.

    Article - En espagnol

    Traduction en anglais : Comparative study of horchata bacteriological quality in processing industries and selling points of Alcoi and Xativa health areas.

    We have analysed 255 samples of natural horchata during 1996-98 coming from Valenciana Community 13 and 14 health areas establishments.

    The analysis carried out were :

    • Aerobe mesophiles,

    • Enterobacteriaceae,

    • Escherichia coli,

    • Staphylococcus aureus, sulfite reducing Clostridium,

    • Salmonella and Shigella.

    Mots-clés Pascal : Contrôle microbiologique, Bactérie, Salmonella, Enterobacteriaceae, Boisson rafraîchissante, Produit à base de légume, Vente, Santé communautaire, Espagne, Europe, Usine alimentaire, Technologie alimentaire, Contamination biologique, Horchata

    Mots-clés Pascal anglais : Microbiological testing, Bacteria, Salmonella, Enterobacteriaceae, Soft drink, Vegetable product, Sales, Community health, Spain, Europe, Food factory, Food technology, Biological contamination, Horchata

    Logo du centre Notice produite par :
    Inist-CNRS - Institut de l'Information Scientifique et Technique

    Cote : 99-0448648

    Code Inist : 002A35B17. Création : 22/03/2000.